Kontakt

EUROPLAST d.o.o.

Bana Jelačića bb

76271 Matići

+387 31 773 135

info@pvc-europlast.com

Europlast d.o.o. je mlada i ambiciozna firma osnovana je 2010. godine na bogatog i dugogodišnjeg individualnog iskustva osnivača u oblasti PVC stolarije i sekcionih garažnih vrata.

 

Naš cilj je kupcima ponuditi visokokvalitetna rješenja u oblasti PVC stolarije kao i sekcionih garažnih vrata. U tu svrhu smo odabrali najkvalitetnije dobavljače kako bismo bili u mogućnosti zadovoljiti zahtjeve za ciljanim kvalitetom.

Proizvodni program, pored standardnih dimenzija, čini i stolarija vanstandardnih mjera po zahtjevu kupca. Koristimo profile i okove od renomiranih svjetskih proizvođača, a za svu robu posjedujemo certifikate i ateste.

Profesionalnost

Stručno i profesionalno osoblje, ponuda bez skrivenih troškova, poštivanje rokova samo su neke od stavki na koje obraćamo posebnu pažnju, kako bismo opravdali vaše povjerenje.

Najpovoljnije cijene

Bilo da ste u potrazi za PVC stolarijom, uvjeravamo Vas da povoljniju ponudu za stolariju vrhunske kvalitete kakvu mi nudimo, nećete pronaći.

Individualni pristup

Svaki projekt je priča za sebe. Svakom novom klijentu pristupamo individualno uvažavajući njegove potrebe, želje i mogućnosti, kako bismo bili u mogućnosti ponuditi najbolje rješenje.

Vrhunski profili

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, odličnih toplinsko i zvučno-izolacijskih osobina. Koristimo već godinama dokazane brendove.

Prevoz i montaža

Naši zaposlenici posjeduju dugogodišnje iskustvo u transportu i montaži što daje jamstvo da će proizvodi biti dostavljeni na vrijeme i postavljeni u skladu sa preporukom proizvođača.

Garancija

Na sve proizvode i usluge nudimo podršku tokom garantnog perioda, ali i nakon toga.